Dating profilul de email

Putem dezactiva contul unui membru al familiei decedat dacă ne contactezi. Pentru a adăuga sau a șterge date de conectare la Instagram pe dispozitivul tău iPhone sau Android: Atinge sau fotografia ta de profil din dreapta jos pentru a-ți accesa profilul. Închiderea definitivă a contului înseamnă că nu vei mai putea să-ți recuperezi Pinurile sau panourile. Veți vedea un mesaj care vă avertizează că tot conținutul offline în cache pentru acest cont va fi șters. Alte articole. Vom șterge, bloca și elimina conturile care nu respectă regulamentul WooIngz.

Dezactivează-ți contul dacă dorești să iei o pauză sau închide-l, dacă vrei să elimini definitiv informațiile tale de pe Pinterest.

dating profilul de email

Dezactivează-ți contul Dacă dorești să iei o pauză de la Pinterest, îți poți dezactiva contul. Când dezactivezi contul, profilul și panourile tale nu vor mai fi vizibile pe Pinterest.

dating profilul de email

Dacă te răzgândești, trebuie doar să dating profilul de email conectezi pentru a-ți reactiva contul. Dacă ai un cont businessîți poți dezactiva contul în setările Pinterest. Reține că dezactivarea contului nu va face disponibile numele tău de utilizator sau adresa de e-mail. Dacă vrei să îți schimbi numele de utilizator sau adresa de e-mailviteză dating constanța 2021 setările în loc să dezactivezi profilul.

dating profilul de email

Nu te conecta ca să verifici starea contului, deoarece astfel îl vei reactiva. Închide-ți contul Dacă dorești să elimini definitiv informațiile tale de pe Pinterest, ai posibilitatea să-ți închizi contul.

Închiderea definitivă a contului înseamnă că nu vei mai putea să-ți recuperezi Pinurile sau panourile. Dacă dorești să închizi definitiv un cont business pe care l-ai folosit pentru a crea reclame pe Pinterest, poate fi necesar să ne contactezipentru asistență. Reține: înainte să te putem ajuta să-ți închizi contul business, trebuie să plătești toate facturile restante și să te asiguri că nu ai cheltuieli în curs.

dating profilul de email

Chiar dacă profilul tău public va fi dezactivat imediat, închiderea definitivă a contului se va face după 14 zile. Dacă te răzgândești înainte de trecerea celor 14 zile, te poți autentifica cu adresa de e-mail și cu parola, iar noi îți vom trimite un link pentru reactivarea contului tău. Putem dezactiva contul unui membru al familiei decedat dacă ne contactezi.

dating profilul de email

După ce dezactivăm contul, nu va mai fi accesibil. Pentru că respectăm confidențialitatea utilizatorilor Pinterest, nu putem dezvălui informații personale sau de conectare. Alte articole.

dating profilul de email